Website verwijderen

Misschien vind je het niet prettig dat iemand in je naaste omgeving weet dat je mijn website bezoekt of bezocht hebt. Je kunt voorkomen dat je browser (b.v. Google Chrome, Firefox of Edge) de door jou bezochte website opslaat in de geschiedenis.

Private browsing modus

In alle browsers kun je kiezen voor het inschakelen van de incognito/private browsing modus. Wanneer je dit gebruikt en na gebruik je browser sluit, is je websitebezoek niet meer te achterhalen.

Het is ook mogelijk om de geschiedenis en cookies handmatig te verwijderen. Omdat iedere browser anders werkt, verwijs ik je naar de help-functie van de browser die jij gebruikt om de browsegeschiedenis en cookies te verwijderen.

Met de bovenstaande maatregelen is je websitebezoek niet te achterhalen. Daarbij is het wel van belang dat je dit niet vergeet. Wanneer je absoluut zeker wilt zijn dat niemand uit je naaste omgeving kan zien welke websites je bezocht hebt? Bezoek mijn website dan niet vanuit huis of met een apparaat waar zij ook toegang tot hebben.

Logo-Levenzonderhuiselijkgeweld

Gratis tips voor een leven zonder huiselijk geweld

Meld je direct aan en ontvang regelmatig GRATIS inspiratie en tips voor een leven zonder huiselijk geweld in je mailbox!

Je hebt je succesvol geregistreerd.

Logo-Levenzonderhuiselijkgeweld

Free tips for a life without domestic violence

Register immediately and receive FREE inspiration and tips for a life without domestic violence in your mailbox regularly!

You have successfully registered.