Kiezen voor jezelf en voor liefde, in plaats van angst

Voel jij aan alles dat het tijd is voor échte verandering? Dat het tijd is om oude patronen te doorbreken, die steeds weer tot vergelijkbare onbevredigende of destructieve situaties en relaties leiden? Wil jij bewust kiezen voor jezelf en voor liefde, in plaats van angst? Je weer waardevol, compleet, veilig en heel voelen in elke cel van je lichaam? En dit weerspiegeld zien in de relaties in jouw leven?

Een liefdesrelatie hoeft geen hevige strijd te zijn. Geen constante bron van spanning, angst en onveiligheid. Iedereen heeft recht op gezonde en liefdevolle relaties. Op relaties, waarin je je veilig voelt en waarin je helemaal jezelf mag zijn. Op onvoorwaardelijke liefde. Relaties en met name relaties waarin er sprake is van geweld, kunnen je echter veel inzichten geven.

Kiezen-voor-je-zelf

Als heftige levenslessen nodigen ze  je uit om je bewust te worden over wat jij diep van binnen gelooft over jezelf, over de ander, over relaties en over het leven. Jouw relatie kan jou op deze manier ook bewust maken van wat er in jou geheeld mag worden, om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Van waar jij meer mag gaan kiezen voor jezelf: voor liefde. Je relatie kun je daarom zien als een spiegel van je bewustzijn.

Het patroon van huiselijk geweld

Als jij te maken hebt (of hebt gehad) met geweld in je relatie, zal je waarschijnlijk (hebben) ervaren dat ondanks je wens dat dit geweld stopt (en ondanks alles wat je hebt geprobeerd om het te laten stoppen), het toch steeds terugkeert. Of misschien heb je ervaren dat geweld keer op keer een rol speelde in verschillende relaties die je hebt gehad.

Het écht doorbreken van een patroon van huiselijk geweld is vaak niet eenvoudig. Juist omdat het een patroon is; het speelt al langere tijd, het keert steeds terug en je weet bijna zeker dat het op een dag weer mis zal gaan. Ondanks sommige momenten van ontspanning, ben je vooral meestal op je hoede. Dit werkt verlammend. Je raakt steeds verder verwijderd van het prachtige mens dat je in werkelijkheid bent.

De reis naar zelfbevrijding

Herken je dat je het gevoel hebt dat je jezelf ‘kwijtgeraakt’ bent? Voel je je door de situatie erg uit balans? Vraag je je af hoe het kan, dat je je eigen grenzen zo hebt verlegd? Heb je de diepe wens om je weer écht gelukkig te voelen? Helemaal jezelf te mogen zijn? Je weer echt vrij en veilig te voelen? Weer te durven stralen? Jezelf te laten zien? En te voelen dat je er helemaal mag zijn en dat dit veilig is? Een leven zonder huiselijk geweld?

Het goede nieuws is, dat het mogelijk is om oude patronen te doorbreken en ik help je er graag mee. Wil jij voor eens en voor altijd afscheid nemen van de overtuigingen, die leiden tot de patronen, die jou niet het geluk en de liefde opleveren waar je zo naar verlangt? Sterker nog, die jou gevangen houden in destructieve situaties en relaties? Dan nodig ik je uit om met mij de reis aan te gaan naar zelfbevrijding; naar verandering.

Zelfbevrijding

Tijdens deze reis help ik je om inzicht te krijgen in hoe het kan dat jij met deze situatie te maken hebt en wat deze situatie jou wil leren. En ik leer je hoe je zelf invloed hebt op het creëren van een veel fijner leven, een fijnere toekomst en fijnere relaties. Deze reis is een proces van bewustwording. Het is een reis door jezelf heen en naar jezelf toe. Omdat daar – in jou – de sleutel ligt tot verandering.

Ben je op zoek naar de juiste hulp omdat je een einde wilt maken aan het geweld in je relatie en wil je door mij gecoacht worden? Meld je hier dan direct aan of neem (eventueel anoniem) contact met me op

Gratis tips voor een leven zonder huiselijk geweld

Meld je direct aan en ontvang regelmatig GRATIS inspiratie en tips voor een leven zonder huiselijk geweld in je mailbox!

Logo-Levenzonderhuiselijkgeweld

Gratis tips voor een leven zonder huiselijk geweld

Meld je direct aan en ontvang regelmatig GRATIS inspiratie en tips voor een leven zonder huiselijk geweld in je mailbox!

Je hebt je succesvol geregistreerd.