Wat zijn jouw belemmerende overtuigingen?

We denken vaak dat we naar de oplossingen van onze problemen in de buitenwereld moeten zoeken. Omdat we ervaren dat er praktische redenen en dingen buiten onszelf zijn, waarom een gewenste situatie, zoals die liefdevolle, fijne en veilige relatie waar je zo naar verlangt, er (nog) niet is. Maar hoewel er soms ook praktische oplossingen nodig zijn – denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van politie of crisishulpverlening in gevallen van acuut onveilige situaties van huiselijk geweld – ligt de oplossing voor op de lange termijn niet buiten onszelf, maar in onszelf.

 

Wat-zijn-jouw-belemmeringen

Het zijn je innerlijke blokkades, je belemmerende overtuigingen, die je weg houden bij de echte oplossing en bij jouw gewenste realiteit. Je overtuigingen creëren namelijk je realiteit. De fysieke realiteit is niets meer dan een spiegel van jouw bewustzijn; van je overtuigingen, je gedachten en gevoelens. Zolang jouw belemmerende overtuigingen in de weg staan van wat jij wilt of waar je wilt zijn, kan er niets veranderen.

Als je wilt kiezen voor een leven zonder huiselijk geweld en voor eens en voor altijd wilt breken met de destructieve patronen van geweld in jouw relatie(s), is het daarom belangrijk om jouw belemmerende overtuigingen, die jouw realiteit creëren, te gaan onderzoeken en te transformeren of te helen. En om tegelijkertijd aan de relatie met jezelf te werken. Een gezonde, liefdevolle en veilige relatie met een ander, kan alleen ontstaan als jij een gezonde, liefdevolle en veilige relatie met jezelf hebt.

De sleutel

Mijn coaching is daarom gericht op jouw innerlijke wereld, want hier ligt de magie; de sleutel tot de oplossing, naar écht een fijner en gelukkiger leven zonder huiselijk geweld. Door middel van mijn coaching bied ik jou de mogelijkheid om op een veilige en liefdevolle wijze naar binnen te keren en te onderzoeken welke overtuigingen jij met je meedraagt, die ervoor zorgen dat jij met deze situatie te maken hebt en die je tevens (vaak onbewust) beperken om die liefdevolle relatie te manifesteren, waar geen ruimte meer is voor geweld. Ik neem je mee op een reis waarin jij centraal staat en die zal leiden tot inzicht, bewustwording, heling, liefde en (zelf-)bevrijding. Deze reis zal een enorm positieve impact hebben op jouw levensgeluk en op (al) je relatie(s), zowel nu als in de toekomst. Want zodra jij in jezelf verandert, zal je zien dat de wereld om je heen ook verandert.

Online-coaching

Online coaching

Mijn coaching vindt uitsluitend online, per e-mail plaats. Ik heb bewust gekozen voor deze laagdrempelige vorm, omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om over huiselijk geweld te praten. Soms kunnen gevoelens van schaamte of schuld ervoor zorgen, dat je het niet face-to-face met iemand durft te bespreken. Soms zijn er andere factoren waarom je dit niet wilt of kunt, terwijl je wel de behoefte hebt. Ik bied je een zo veilig en laagdrempelig mogelijke plek, waar jij en jouw wensen en je groei- en herstelproces centraal staan en waar je mag zijn wie je werkelijk bent. De regie van het traject ligt bij jou en ik sta naast je en ben er voor je om jou te begeleiden. Indien gewenst kun je zelfs anoniem gebruik maken van mijn coaching.

Daarnaast biedt mijn coaching jou de gelegenheid om het proces geheel in je eigen tempo te doorlopen. Reizen of op vaste tijdstippen afspreken is niet nodig en contact is altijd en overal mogelijk via een computer, tablet of smartphone, op tijden die jou het beste uitkomen. Op werkdagen ontvang je dan binnen 48 uur een reactie van mij.

Een andere reden waarom ik bewust per e-mail coach, is omdat schrijven je heel goed kan helpen om je situatie helder te krijgen. Je schijft op wat je ervaart, wat je voelt en wat je het liefst zou willen en je krijgt hier een persoonlijke reactie van mij op. Daarnaast kan het je veel rust geven om de dingen letterlijk van je af te schrijven. Gedurende het traject, ontstaat er een uitgebreid persoonlijk geschreven document van jouw proces, dat kan fungeren als een soort dagboek en dat later altijd terug te lezen is. Hier kan je ook later nog veel aan hebben.

Ben je op zoek naar de juiste hulp omdat je een einde wilt maken aan het geweld in je relatie en wil je door mij gecoacht worden? Meld je hier dan direct aan of neem (eventueel anoniem) contact met me op

Gratis tips voor een leven zonder huiselijk geweld

Meld je direct aan en ontvang regelmatig GRATIS inspiratie en tips voor een leven zonder huiselijk geweld in je mailbox!

Logo-Levenzonderhuiselijkgeweld

Gratis tips voor een leven zonder huiselijk geweld

Meld je direct aan en ontvang regelmatig GRATIS inspiratie en tips voor een leven zonder huiselijk geweld in je mailbox!

Je hebt je succesvol geregistreerd.