Jouw licht weer fel laten schijnen

Mijn naam is Marga en het is mijn missie om jouw licht weer fel te laten schijnen, als een prachtige en krachtige ster aan de hemel; zichtbaar en perfect zoals je bent.Om je weer te laten voelen hoe mooi en waardevol je bent en dat jij er helemaal mag zijn.

Ik heb meer dan 15 jaar lang gewerkt voor verschillende organisaties, die zich inzetten voor het stoppen van huiselijk geweld. Door mijn gesprekken met duizenden mensen, die met geweld in hun relatie te maken hadden, heb ik veel inzicht gekregen in wat het meemaken van deze vorm van geweld allemaal met je kan doen. Zowel in jezelf als buiten jezelf.

Echt het verschil maken

Ik ben dankbaar voor het feit dat er opvanghuizen bestaan voor mensen die met huiselijk geweld te maken hebben en die hun leven thuis niet langer veilig zijn. En dat er telefonische hulp- en advieslijnen zijn voor diegenen, die hiermee te maken hebben en die direct met iemand over de situatie willen praten.

Maar er is meer nodig. Het meemaken van geweld in je relatie is geen toevalligheid. Het komt voort uit diepliggende, vaak onbewuste, belemmerende overtuigingen over jezelf of over anderen en het leven, die jij met je meedraagt. Veel van deze overtuigingen kennen hun oorsprong al in je kindertijd. Ze beperken je om je volste potentie te leven en trekken soms situaties in je leven aan, die niet fijn zijn, zoals huiselijk geweld. Om echt het verschil te maken in jouw leven, om ervoor te zorgen dat het meemaken van geweld in jouw relaties geen kans meer krijgt – nu niet meer en nooit niet meer – is het belangrijk om dit in te zien en te begrijpen. En vervolgens om bewust de keuze te maken, om deze belemmerende overtuigingen te transformeren naar helpende overtuigingen.

Omdat iedereen het recht heeft zich vrij, gelukkig en veilig te voelen

Dit is een proces van bewustwording, een reis. Een confronterende maar helende en liefdevolle reis. Een reis die je maakt voor jezelf, in jezelf en naar jezelf toe, want zodra jij je binnenin jezelf weer veilig voelt, zullen de wereld en jouw relaties ook veilig voor jou zijn.

Ik neem je heel graag mee op deze reis, omdat jij – net als iedereen – het (geboorte)recht hebt om je vrij, gelukkig en veilig te voelen. En omdat ik wil dat jij weer oprecht en vol vertrouwen je licht durft te laten schijnen; zichtbaar en perfect zoals je bent, omdat je dit waard bent.

Ben je op zoek naar de juiste hulp omdat je een einde wilt maken aan het geweld in je relatie en wil je door mij gecoacht worden? Meld je hier dan direct aan of neem (eventueel anoniem) contact met me op

Gratis tips voor een leven zonder huiselijk geweld

Meld je direct aan en ontvang regelmatig GRATIS inspiratie en tips voor een leven zonder huiselijk geweld in je mailbox!

Logo-Levenzonderhuiselijkgeweld

Gratis tips voor een leven zonder huiselijk geweld

Meld je direct aan en ontvang regelmatig GRATIS inspiratie en tips voor een leven zonder huiselijk geweld in je mailbox!

Je hebt je succesvol geregistreerd.